SUOSIKKIHOIDOT STUDIOSSA

HAPPOHOITO

hinta 1 krt 88EUR, 

Hedelmähappohoito on ihon kuorintahoito, joka poistaa ihon kuollutta pintasolukkoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Iho näyttää hoidon jälkeen kirkkaammalta ja tuntuu pehmeämmältä. Kuorintojen avulla voidaan hoitaa akne-arpia, ikääntymis- ja pigmenttimuutoksia.

Hedelmähappohoito on loistava hoito iholle, jossa on epäpuhtauksia
(ei tehdä tulehtuneelle iholle), harmautta, arpia, pigmenttimuutoksia.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, 1-2 vko:n välein. Jo kolmella hoitokerralla saa loistavia tuloksia!

Hoidon vaikutus:
•poistaa kuollutta ihosolukkoa
•hoitaa epäpuhtauksia
•nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan
•iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä
•iho kirkastuu
•pienet rypyt ja juonteet vähenevät
•ihon kyky sitoa kosteutta paranee
•voiteet ja tehotuotteet imeytyvät paremmin ihoon

Hoidon jälkeen:
•saunominen kielletty (muutaman päivän ajan)
•iho on suojattava auringolta

Hedelmähappohoito sopii sinulle, jos haluat apua seuraaviin haasteisiin;
•epäpuhdas iho
•suurihuokoinen iho
•juonteet ja rypyt
•harmaa, väsynyt, stressaantunut iho
•pigmenttimuutokset
•aknearvet
•kuiva ja kerrostunut iho

Hedelmähappohoito ei sovi:
•tulehtuneelle iholle
•todella herkälle tai ärsyyntyneelle iholle
•iholle, jossa on haavoja tai iho muuten rikki
•aknelääkityksen aikaan
•psoriasis eikä atooppiselle iholle

NEULATON MESOTERAPIA  

Neulaton mesoterapia on kivuton ihoa kosteuttava ja ravitseva hoito, jota käytetään ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen sekä ihon kimmoisuuden lisäämiseksi. Toisin kuin tavallisessa mesoterapiassa, jossa tehoaineet imeytetään ihoon pienten neulojen avulla, neulattomassa mesoterapiassa se tehdään ultraäänen avulla. Parhaat tulokset saadaan aikaan 3-5 kerran sarjahoidolla, mutta tuloksia voi huomata jo ensimmäisen kerran jälkeen.

ULTRAÄÄNI - KAVITAATIO  

Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta.

Kavitaatio poistaa rasvasoluja kehosta hoidetuilta alueilta ja tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Kavitaation teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva.

Hoitoalueet: 

Ultraääni-kavitaatio ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten

  •  etureidet

  •  takareidet

  •  pakarat

  •  vatsa

Terveydentilan tarkistus:  Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia alla olevia perussairauksia tai elämäntiloja, jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus kavitaatiohoidolle:

- Sydäninfarkti

- Sydämen tahdistaja

- Munuaisten toimintahäiriö

- Maksan toimintahäiriö

- Hoitamaton verenpainetauti

- Syöpä tai kasvain

- Implantit hoidettavalla alueella

- Diabetes

- Epilepsia

- Sairaalloinen lihavuu

- Raskaus tai imetys

- Olet alle 18-vuotias

- Sinulla on metalli-istute kehossasi

Tämän lisäksi hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena. Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa. Tärkeintä painon hallinnassa ruokavalio, liikunta ja terveet elämäntavat.

 

Rasvasolujen vähentäminen on ennen muuta kehon ulkomuodon hoitamista. Parhaat laihdutustulokset, samoin kuin hoidoilla saavutettujen muotojen säilymisen varmistaminen edellyttävät terveellistä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.Kavitaation antama uusi vartalonmuoto voi antaa hyvän alkusysäyksen uusille terveellisemmille elämäntavoille! Yksi hoitokäynti on kolmivaiheinen ultraääni-kavitaatio sekä tehostuskäsittely samalle alueelle. Käsittely kestää hoidettavasta alueesta riippuen 30-45 min. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaat selviä tuloksia hoitoalueella (vyötärö -2-4 cm, reidet -1-2 cm). Paras tulos saavutetaan 1-2 viikon välein annetulla hoitosarjalla. Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen lähtökohdista sekä asiakkaan kotihoidosta (liikunta ja ruokavalio=lue alta) sarjan aikana sekä tietysti myös tulostavoitteista. Yleensä sarjojen pituudet ovat 4-12 kertaa.

Kavitaatio käsittelyn jälkeen käsittelemme hoitoaluetta myös paikallisesti imupaineella ja radiofrekvenssillä, jotta saamme kudokseen rikkoutuneiden rasvasolujen rasva-aineet liikenteeseen kohti kehosta poistumista.

 

Hoidon jälkeen Sinun tärkeää huomioida- saadaksesi parhaat tulokset

* Vähähiilihydraattinen ruokavalio

Hajoavista soluista vapautuva rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisinä 7-21 päivän aikana, riippuen aineenvaihduntasi vilkkaudesta.

Tästä syystä ainakin viikon verran kavitaation jälkeen suosittelemme vähähiilihydraattista ruokavaliota – mieluusti koko kuurin ajan. Näin kehosi käyttää hoidossa vapautunutta rasvaa osana energiantarvettamme, eikä se varastoidu muualle kehoon. Vältä siis makeisia, leivonnaisia, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia sekä alkoholia.

* Veden juominen ja liikunta

SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO

Poistaa alueen hyperkeratoosia, vähentää paksua sarveiskerrosta.

  • nopeuttaa ihosolujen elinkaarta

  • parantaa ihon sävyä, keventää alueen hyperpigmentaatiota,

  • parantaa elastisten kuitujen papillaarista dermista

  • ennettää rasvaisen ihon ongelmia

Glikopyr hoito virkistää ja uusii ihoa. Tehokas hoito parantaa huomattavasti ihon elastisuutta ja kiihdyttää kollageenin muodostumista kiinteyttäen samalla kasvojen ihoa. Hoito tasoittaa ihoa ja vähentää pintajuonteita. Argipeel sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle.

Kemiallisen kuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon pintakerrosta eli epidermiä ja siten nopeuttaa uusien ihosolujen luonnollista muodostumista. Käsittelyssä poistetaan hellävaraisesti ihon eloton karhea sarveiskerros ja vahvistetaan iholle elinvoimaa antavaa verinahkaa. geelikuorinta on kivuton toimenpide, eikä hoidon jälkeistä hilseilyä esiinny. Hoidon tulos on nopea ja heti havaittavissa – iho näyttää kirkkaammalta, pehmeämmältä ja nuorekkaammalta.

GMT - vartalon kauneushoitoja

Puhdistusvaikutuksensa ansiosta merilevä poistaa elimistöstä myrkyt ja ylimääräisen nesteen.

Toimenpiteen jälkeen keho tuntuu kevyeltä ja täydeltä energiaa. Suuren jodipitoisuuden ansioista hoito parantaa solujen aineenvaihduntaa ja vähentää kehon rasvaa. Lisäksi se kosteuttaa tehokkaasti.

Infrapunapeite on mykyaikainen tuote vartalon ongelmakohtien ylimääräisen rasvan poistamiseen ja selluliitin hoitoon. Asiantuntijoiden mukaan se on kirurgisten vartalonmuokkausmenetelmien korvausvaihtoehto. Se perustuu kehon lämpenemiseen infrapunalämpöä tuottavan lähteen avulla. Lämpenemisen asti on 10-15 kertaa enemmän kuin tavallisessa saunassa sillä lämpenemisen kohteena ei ole iho vaan rasvakerrosten syvimmät kerrostumat.

Mikroneulaus

on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa kiinteytystä kaipaava ihoa, arpia, auringon aiheuttamia vaurioita, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhtauksia tai couperosaa.

Mikroneulauksella aikaan saatu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti, Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen. Hoitoa suositellaan noin 3-5 kerran hoitosarjana 3-4 viikon välein.

Ikämuutokset, rypyt,juonteet, veltostunut ohentunut iho

Pigmenttimuutokset,maksaläiskät

Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet,miiliumit

Arvet

Couperosa ja rosacea

Iho palautuu nopeasti ja jälkivaikutukset kuten punoitus ja kuumotus häviävät 24- 48 tunnin kuluessa.

Hoidon jälkeen iholla esiintyy yleensä punoitusta, ihon pinnan karheutta ja hilseilyä. Joissain tapauksissa turvotusta, kosketusherkkyyttä, kihelmöintiä ja kutinaa. Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen.

Ihon hoito kotona :

Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.

Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan( meso namio)

Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja.

Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa

Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti

Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min.SK30

Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon

Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua

Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan

Kasvot 120€

Kasvot ja kaula 160€

Kasvot kaula ja decolde 199€

Lymfaterapia elvyttää kehon imunestekiertoa,

poistaa turvotusta,

parantaa elimistön puolustusmekanismia sekä rentouttaa.

Hoito tehdään koneellisesti alipaineen avulla ja se tuntuu miellyttävältä.

Hoidossa käsitellään koko vartalo

Koneellista lymfahoitoa ei suositella jos sinulla on

akuutti tulehdus,

verisuonitukoksia,

pahalaatuinen kasvain jonka hoito on vielä kesken.

30min- 35€

Kavitaatio.

25min-45min. 90€

Vakuumihieronta

30min. 45€

Kavitaatio + Vakuumihieronta

99€

Vakuumi-imu on kasvojen ja vartalon hoitoprosessi, joka nostaa alla olevaa kudosta ja tekee ihon rakenteesta kauniin. Ihmevaikutus tapahtuu verenkierron kautta imusolujen kanssa.

Vakuumi-imu suunnataan ihon kerrokselle, joka on juuri ihokudoksen pinnan alla. Tämä stimuloi sen alla olevaa rakennetta. Imusoluverenkierto sekä verenkierto paranee vakuumi-imun ansiosta. Prosessin myötä aineenvaihduntajätteen kuljetus imusolunesteiden läpi imusysteemin ja imusolmukkeiden avulla voidaan tehdä tehokkaasti.

Yhdistä vakuumihieronta, ultraäänikavitaatio ja radiofrekvenssihoito saadaksesi parhaan mahdollisimman hyödyn.

Joissain tapauksissa suosittelemme erilaisten hoitojen yhdistämistä riippuen hoidettavasta alueesta. Pearls Charm studio olemme valmiita avustamaan sinua ja varmistamaan, että saat vain sellaisia hoitoja, jotka ovat tehokkaimpia sinun tapauksessasi. Varaa aika kosmetologimme ilmaiseen konstultaatioon.

Radiofrekvenssi vartalolle

30min /65€

Hoito tehdään alueittan. Isompi alue vaatii pidemmän ajan.

Miten se vaikuttaa Elektrodien välistä energiaa johdetaan tehokkaasti ja kivuttomasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin käyttämällä tehokasta radiotaajuutta. Radiotaajuus lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kudoksen kiinteyden perusta. Se myös kutistaa rasvasoluja, pintakapillaareja ja ”kaventaa” kudoksia. Pinnallinen ja syvä rasvakudos poistuu ja samalla muodostuu kollageenia silottaamaan ihoa. Verenkierto kudoksissa paranee, kuona-aineet poistuvat, ja entsyymitoiminta aktivoituu. Hoito on kivuton sekä tuntuu iholla lämmöltä. Käsittely tehdään alueittain vatsa, reidet, pakarat ja käsivarret. Radiofrekvenssiin voidaan yhdistää vartalokuorinta ja vartalokääre tehostamaan lopputulosta.

Radiofrekvenssi + kavitaatio 30min/ 99€. Isommat alueet n1-1,5h.

Kavitaatio käsittelyllä rasvasolut hajotetaan glyseriiniksi ja vapaiksi rasvahapoiksi. Tämän jälkeen radiofrekvenssi käsittely

poistaa rasvahapot kohdistetulla RF käsittelyllä.

Sarjahoito suositus 3-10 kertaa

Kenelle ei suositella Raskaana oleville, imettäville, henkilöille joilla on syöpä tai kasvain, tulehdustilat elimistössä, laskimo- tai verisuonitulehdus.

17929494094717042.jpg
89374d51fbb0434c724d32f4d666d027.jpg
18150213037171787.jpg