top of page
mezoterapy.jpg

Mesoterapia päänahalle 

Mesoterapiaa suositellaan sarjahoitona. Sarjahoidon kasvoille kolmelle sarjalle ostaessasi saat 2. ja 3. kerrasta -20%. Hoitovälin tulee olla suositusvälin.

Päänahka (hilseily, kuivuus, hiusten oheneminen, hiusrajan vetäytyminen ja alkava hiustenlähtö) Mesoterapialla on saatu erittäin loistavia tuloksia hiusten lähdön ongelmiin!

Päänahkaa ja hiustenlähtöä voidaan hoitaa myös mikroneulauksella. Mikroneulauksessa vaikuttavaa kasvutekijää imeytetään päänahkaan mikroneulaspään avulla. Neulaus saa lisäksi aikaan biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu hoidetulla alueella.


Mikroneulaus on lähes kivuton ja usein miellyttävä hoito, ja sillä pystytään vaikuttamaan tehokkaasti hiusten kasvuun ja hyvinvointiin. Mikroneulaus tehdään sarjahoitona viikon välein 3−5 kertaa.


Mukaan saa muutaman päivän kotihoitotuotteen.

LED +20€


Punainen valo on tutkimuksissa havaittu erityisen tehokkaaksi keinoksi hidastaa hiustenlähtöä ja tasapainottaa päänahan kokonaishyvinvointia. Led-valohoito perustuu siihen, että se lisää verenkiertoa päänahassa.


Tämä stimuloi aineenvaihduntaa karvatupissa, mikä saa aikaan hiusten kasvun elpymistä ja tehostumista.


Punainen valo tunkeutuu ihoon karvatupen pohjaan stimuloiden soluja, papillaa ja matriisia, minkä johdosta lepovaihe jää lyhyemmäksi. Led-valolla pyritään vilkastauttamaansolujen toimintaa yhdessä mikroneulauksen kanssa – hoidot tukevat toinen toisiaan.

bottom of page