top of page

VARTALOHOIDOT

HOT STONE Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty on osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä, sekä Havaijilla.

 

Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava.

 

Kuumakivihieronnan vaikutuksetKuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista.

 

Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy, aineenvaihdunta tehostuu. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

 

Ei suositella vakavista suonikohjuista kärsiville, diabeetikoille eikä sydänsairaille ihmisille.

 KAVITAATIO - Ultraäänirasvanpoisto

 

KAVITAATIO 
Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta.
Kavitaatio poistaa rasvasoluja kehosta hoidetuilta alueilta
Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta.

Kavitaation teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva.

Hoitoalueet
Ultraääni-kavitaatio ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten
- etureidet
- takareidet
- pakarat
- vatsa

Terveydentilan tarkistus
Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia alla olevia perussairauksia tai elämäntiloja, jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus kavitaatiohoidolle.

-Sydäninfarkti

-Sydämen tahdistaja

-Munuaisten toimintahäiriö

-Maksan toimintahäiriö

-Hoitamaton verenpainetauti

-Syöpä tai kasvain

-Implantit hoidettavalla alueella

-Diabetes

-Epilepsia

-Sairaalloinen lihavuus

-Raskaus tai imetys

-olet alle 18-vuotias

-Sinulla on metalli-istute kehossasi

Tämän lisäksi hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena. Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa.

Tärkeintä painon hallinnassa ruokavalio, liikunta ja terveet elämäntavat
Rasvasolujen vähentäminen on ennen muuta kehon ulkomuodon hoitamista. Parhaat laihdutustulokset, samoin kuin hoidoilla saavutettujen muotojen säilymisen varmistaminen edellyttävät terveellistä ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.

Kavitaation antama uusi vartalonmuoto voi antaa hyvän alkusysäyksen uusille terveellisemmille elämäntavoille!

Hoidon kulku ja tulokset

Yksi hoitokäynti on kolmivaiheinen ultraääni-kavitaatio sekä tehostuskäsittely samalle alueelle. Käsittely kestää hoidettavasta alueesta riippuen 30-45 min . Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaat selviä tuloksia hoitoalueella. (Vyötärö -2-4 cm, reidet -1-2 cm)
Paras tulos saavutetaan 1-2 viikon välein annetulla hoitosarjalla. Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen lähtökohdista sekä asiakkaan kotihoidosta (liikunta ja ruokavalio= lue alta) sarjan aikana sekä tietysti myös tulostavoitteista. Yleensä sarjojen pituudet ovat 4-12 kertaa.
Kavitaatio käsittelyn jälkeen käsittelemme hoitoaluetta myös paikallisesti imupaineella ja radiofrekvenssillä, jotta saamme kudokseen rikkoutuneiden rasvasolujen rasva-aineet liikenteeseen kohti kehosta poistumista.

Hoidon jälkeen Sinun tärkeää huomioida- saadaksesi parhaat tulokset

* Vähähiilihydraattinen ruokavalio

Hajoavista soluista vapautuva rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisinä 7-21 päivän aikana, riippuen aineenvaihduntasi vilkkaudesta.

Tästä syystä ainakin viikon verran kavitaation jälkeen suosittelemme vähähiilihydraattista ruokavaliota – mieluusti koko kuurin ajan. Näin kehosi käyttää hoidossa vapautunutta rasvaa osana energiantarvettamme, eikä se varastoidu muualle kehoon. Vältä siis makeisia, leivonnaisia, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia sekä alkoholia.

* Veden juominen ja liikunta
 

 

 

 

 

Hemmottele itseäsi ja ihoasi ihanalla vartalohoidollahoidolla! Voit valita kahdesta vaihtoehdosta joko puhdistavan, kosteuttavan ja aineenvaihduntaa parantavan merilevähoidon tai ylellisen suklaahoidon. Ylellinen rentoutustuokio tekee hyvää sekä keholle että mielelle!

Puhdistusvaikutuksensa ansiosta merilevä poistaa elimistöstä myrkyt ja ylimääräisen nesteen.
Toimenpiteen jälkeen keho tuntuu kevyeltä ja täydeltä energiaa.

Suuren jodipitoisuuden ansioista hoito parantaa solujen aineenvaihduntaa ja vähentää kehon rasvaa. Lisäksi se kosteuttaa tehokkaasti.

Infrapunapeite on mykyaikainen tuote vartalon ongelmakohtien ylimääräisen rasvan poistamiseen ja selluliitin hoitoon. Asiantuntijoiden mukaan se on kirurgisten vartalonmuokkausmenetelmien korvausvaihtoehto. Se perustuu kehon lämpenemiseen infrapunalämpöä tuottavan lähteen avulla. Lämpenemisen asti on 10-15 kertaa enemmän kuin tavallisessa saunassa sillä lämpenemisen kohteena ei ole iho vaan rasvakerrosten syvimmät kerrostumat

bottom of page