top of page

 

         TARJOUKSET

 

 

Täydellinen ultraäänikasvohoito + Gold & Pearl namio 60 EUR

 

Se aiheuttaa imusolujen tärinää mikä tekee sekä hierovan,että lymfahierojan vaikutuksen, iho puhdistuu myrkkyistä ja sitä tulee joustavampi se uudistuu ja nuortuu. Ultraääni lisää verenkiertoa minkä ansiosta ihon solut saavat happea ja ravinteita. Ultraääni itsestään jopa ilman lisähoitoja parantaa ja vahvistaa ihoa ja jos siihen päälle vielä lisätään muita terveysvaikutuksia tulos on yksinkertaisesti us…komaton! > > Tämä menetelmä on hyvä korvaamaan leikkausta joka on väistämätön esimerkiksi plastiikkakirurgiassa ja ääriviivojen kirurgisessa muotoilemisessa. Kaikki muut kosmeettiset kiinteytysmenetelmät ovat yleensä vähän vaikutteisia tai vaativat ihon eheyden rikkoutumisen. Mutta ei ultaäänikiinteytys! Ultraääneen vaikutus ihon on kevyt, se nuorentaa turvallisella mutta silti tehokkaalla tavalla. Terapeuttisten aineiden yhdistelmä, micro-hieronta ja ultraääneen läpitunkeileva kyky tekee ihon kiinteytyksessä miellyttävän ja vaarattoman menetelmän, joka antaa välittömän ja pitkäkestoisen vaikutuksen. > > Meidän kauneusstuodio tarjoaa ultraäänikiinteytyksen ja on varma, että hoidosta saatu tulos todella antsaitsee ihailua. Voitte varmista asiaa myös tulemalla itse hoitoon asiantuntijoidemme luokse ja tuntea ennennäkemättömän kiinteytyksen vaikutus henkilökohtaisesti.

 

Gmt vartalon kaueushoitoja 60EUR

 

Infrapunapeite on nykyaikainen tuote vartalon ongelmakohtien ylimääräisen rasvan poistamiseen ja selluliitin hoitoon. Asiantuntijoiden mukaan se on kirurgisten vartalonmuokkausmenetelmien korvausvaihtoehto. Se perustuu kehon lämpenemiseen infrapunalämpöä tuottavan lähteen avulla. Lämpenemisen asti on 10-15 kertaa enemmän kuin tavallisessa saunassa sillä lämpenemisen kohteena ei ole iho vaan rasvakerrosten syvimmät kerrostumat

 

KAVITAATIO 60 EUR

 

Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta.Kavitaatio poistaa rasvasoluja kehosta hoidetuilta alueilta ja tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Kavitaation teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva.

Tarjous on voimassa 30.08.2015 asti

bottom of page